Odločitev za začetek Ženske na polno je padla leta 2015.

Sredi vsakdanjega življenja, druženja s številnimi prijateljicami in znankami in vsaka preko svoje osebne bogate zgodbe sva spoznali, da se vse ženske, ne glede na stan, starost ali okoliščine, srečujemo z istimi temeljinimi hrepenenji, dvomi in iskanji. Ker imava osebno izkušnjo, da Jezus ozdravlja, nasičuje hrepenenja in daje odgovore na vsa vprašanja ženskega srca, sva imeli pogum odgovoriti na navdih Sv. Duha in sestavili prvi program, Privlačna, ki je bil izveden marca 2016. Po navdušenju prvih udeleženk sva dobili potrditev, da sva na pravi poti. Sledili so še drugi programi in dogodki, še vedno pa z veseljem pripravljava nove.

Veseli in hvaležni sva, da sva lahko del te zgodbe, saj sva priči številnih preobratov in ozdravljenj v udeleženkah in njihovih okoljih. Hkrati pa izkušava, da to delo spreminja tudi naju in najini življenji ter da je Bog ta, ki vse vodi in dela, midve pa sva le Njegovi orodji.

Mojca Giacomelli

Bog je živ in me ljubi. V to verujem, ker sem se srečala z njim. Ko se me je prvič dotaknil, sem živela, kot da Bog ne obstaja, imela sem celo odpor do cerkve. Po drugem srečanju, ko me je Jezus poklical po imenu in mi povedal, da me ljubi, pa je bila v meni z njegovo ljubeznijo v trenutku zapolnjena praznina, ki je sama nikoli prej nikakor nisem mogla zapolniti. Moje življenje je od takrat osvetljeno z njegovo ljubeznijo in bližino. Bolj ko ga spoznavam, bolj hrepenim po njem in po tem, da bi lahko tudi drugim pomagala odkrivati, kdo on zares je in kako nam lahko spreminja življenja. Po začetnem srečanju z njim sem doživela že številne življenjske pretrese. Bila sem študentka mamica in kljub veliko oviram sem uspešno diplomirala na fakulteti za farmacijo. Kasneje, po 13 letih zakona, sem doživela ločitev, ostala brezposelna in s petimi otroki. Večkrat sem se srečala s tako veliko stisko, da sem skoraj obupala. Vendar me Bog nikoli ni pustil na cedilu. Doživela sem in še vedno doživljam, da je on Bog čudežev, da ima on vedno rešitev in da vse, tudi najtežje stvari, obrne v dobro. Pred mojimi očmi obrača mojo usodo in mi pomaga, da z njegovo pomočjo zmagujem v vseh preizkušnjah in sredi vseh okoliščin živim polnost in veselje, ki mi je dostopno v njem. Odkar sem Bogu izročila sebe in svoje življenje, je moja pot v resnici pot njegovega delovanja v meni in okrog mene.
Živim iz njega in zanj, zato evangelizacijo čutim kot svoje poslanstvo. Želim govoriti o Bogu, o njegovi ljubezni, usmiljenju, vsemogočnosti … in o dediščini, ki jo imamo v njem. Želim biti njegovo ljubezensko pismo tistim, ki še nikoli niso odprli Svetega pisma, želim biti njegova luč tistim, ki so v temi obupa, strahu in žalosti ter želim biti priča, da je Bogu res vse mogoče.
Uživam v svojem delu in sem iz srca hvaležna, da lahko v programih Ženska na polno vidim obilo Božjih dotikov in spremenjenih življenj.
In ker vem, da ima za vsako izmed nas načrt sreče in blagoslova, ne želim nikoli odnehati, kljub temu, da je včasih na tej poti težko vztrajati.

Živa Štiglic

Sredi visokoletečih načrtov o karieri v odvetniški pisarni in uspehu nekje med Ally Mcbeal in Mattlockom me je sredi izkušnje hude izgorelosti pretresel Jezus. Izkusila sem ljubezen, o kateri sem prej le brala in prepevala pri mašah in končno doživela polnost, po kateri sem vedno hrepenela. To mi je dalo moč, da sem izstopila iz izčrpavajoče bitke za karierne dosežke, ki mi nikoli ni prinesla izpolnitve, a sem kljub temu verjela, da je pot do sreče. On, ki vse obrne v dobro, je v dobro obrnil tudi mojo izgorelost – študij prava sem končala in trenutno sem zaposlena kot pravnica, a sem (mimo vseh svojih predstav) odkrila, da je moja resnična strast in poklicanost delo z ženskami in evangelizacija. Rekla sem ja pustolovščini z Jezusom in izkušam, da je divje, strastno in polno veselja – popolno nasprotje običajnih stereotipov krščanskega življenja. Jezus me je razcvetel v lepoti, za katero nisem verjela, da je v meni, in mi pokazal, da sem brezpogojno ljubljena. Uživam, ko z Mojco na različnih programih in skupinah ženske spodbujava v njihovem razcvetu, lepoti in polnosti življenja. Rada potujem, planinarim, lenarim :), dobro jem, se družim, poskušam nove stvari, kajtam, predvsem pa v zadnjem obdobju z vsem srcem plešem. In strastno sem zaljubljena v ž(Ž)ivljenje!