Odločitev za začetek Ženske na polno je padla leta 2015.

Sredi vsakdanjega življenja, druženja s številnimi prijateljicami in znankami in vsaka preko svoje osebne bogate zgodbe sva spoznali, da se vse ženske, ne glede na stan, starost ali okoliščine, srečujemo z istimi temeljinimi hrepenenji, dvomi in iskanji. Ker imava osebno izkušnjo, da Jezus ozdravlja, nasičuje hrepenenja in daje odgovore na vsa vprašanja ženskega srca, sva imeli pogum odgovoriti na navdih Sv. Duha in sestavili prvi program, Privlačna, ki je bil izveden marca 2016. Po navdušenju prvih udeleženk sva dobili potrditev, da sva na pravi poti. Sledili so še drugi programi in dogodki, še vedno pa z veseljem pripravljava nove.

Veseli in hvaležni sva, da sva lahko del te zgodbe, saj sva priči številnih preobratov in ozdravljenj v udeleženkah in njihovih okoljih. Hkrati pa izkušava, da to delo spreminja tudi naju in najini življenji ter da je Bog ta, ki vse vodi in dela, midve pa sva le Njegovi orodji.

Mojca Giacomelli

Ko sem bila sredi študija farmacije, stara 21 let in brez večjih problemov, sem v iskanju smisla življenja in brez vsake verske podlage doživela moč in resničnost Jezusove ljubezni. To, da Jezus ljubi prav mene, Mojco, me je pretreslo do dna in nasitilo mojo temeljno lakoto po Ljubezni. To je bilo to, po čemer sem ves čas hrepenela. Predstavljala sem si, da bo sedaj, ko sem našla, kar sem iskala, moje življenje že skoraj pravljica. Ob dveh otrocih sem na farmaciji diplomirala in nato po dolgem razmisleku ostala doma in se posvetila družini.

Po trinajstih letih zakona in petih otrocih pa se je, dan pred božičem, odselil moj mož, moja ljubezen. Vendar je ta bolečina, ki je bila sprva moj največji poraz, postopoma prerasla v mojo največjo zmago. Prav zaradi nje sem stopila na pot ljubezni do sebe, odkrila svojo poklicanost in zaživela še globlje prijateljstvo z Bogom. Dolgoletna trda šola življenja iz Božje previdnosti me je izklesala v zaupanju vanj in v zavedanju, da lahko sredi kakršnih koli okoliščin živim polnost in veselje. Ustanovila sem Center Živi na polno, nato pa je nastal še Zavod Živi na polno, ki ga vodim. Ob molitvi nad posamezniki in pogovorih pa je nastala ideja za Ženska na polno, ki sva jo z Živo z veseljem spravili v življenje. Imam delo, v katerem uživam. Hvaležna sem, da sem lahko priča tolikim spremenjenim življenjem. 

Vesela sem, kadar se zberemo v krogu naše družine, uživam v srfanju, plesu, druženju s prijatelji, branju knjig, smučanju, molitvi in množici drobnih dnevnih radosti.

Rada živim in sem srečna.

Živa Štiglic

Sredi visokoletečih načrtov o karieri v odvetniški pisarni in uspehu nekje med Ally Mcbeal in Mattlockom me je sredi izkušnje hude izgorelosti pretresel Jezus. Izkusila sem ljubezen, o kateri sem prej le brala in prepevala pri mašah in končno doživela polnost, po kateri sem vedno hrepenela. To mi je dalo moč, da sem izstopila iz izčrpavajoče bitke za karierne dosežke, ki mi nikoli ni prinesla izpolnitve, a sem kljub temu verjela, da je pot do sreče. On, ki vse obrne v dobro, je v dobro obrnil tudi mojo izgorelost – študij prava sem končala in trenutno sem zaposlena kot pravnica, a sem (mimo vseh svojih predstav) odkrila, da je moja resnična strast in poklicanost delo z ženskami in evangelizacija. Rekla sem ja pustolovščini z Jezusom in izkušam, da je divje, strastno in polno veselja – popolno nasprotje običajnih stereotipov krščanskega življenja. Jezus me je razcvetel v lepoti, za katero nisem verjela, da je v meni, in mi pokazal, da sem brezpogojno ljubljena. Uživam, ko z Mojco na različnih programih in skupinah ženske spodbujava v njihovem razcvetu, lepoti in polnosti življenja. Rada potujem, planinarim, lenarim :), dobro jem, se družim, poskušam nove stvari, kajtam, predvsem pa v zadnjem obdobju z vsem srcem plešem. In strastno sem zaljubljena v ž(Ž)ivljenje!